Red Bull Art οf Motion 2022: Δείτε το ντοκιμαντέρ για το διαγωνισμό freerunning στην Αστυπάλαια


Δείτε το ντοκιμαντέρ για τον μεγαλύτερο freerunning διαγωνισμό που εγινε το καλοκαιρι στην Αστυπάλαια. Οι κατάλευκες σκεπές, το πανέμορφο κάστρο και οι εντυπωσιακοί ανεμόμυλοι στο πανέμορφο νησί των Δωδεκανήσων μεταμορφώθηκαν για 4 μέρες, από τις 9 μέχρι τις 12 Ιουνίου, σε ένα πραγματικά ιδιαίτερο «σπίτι» για τους 16 καλύτερους αθλητές freerunning του κόσμου.

Μετά από τέσσερις συναρπαστικές ημέρες ολοκληρώθηκε ο ποιο απαιτητικός διαγωνισμός στην ιστορία του freerunning το Red Bull Art of Motion στην Αστυπάλαια. Τα εντυπωσιακά άλματα και τα φοβερά κόλπα του Travis Verkaik που πραγματικά άφησαν άφωνους τους θεατές και κριτές, χάρισαν στον Βρετανό 15 βαθμούς, κάτι που τον έφερε στο πρώτο σκαλί του βάθρου κάτω από τις επευφημίες των υπόλοιπων διαγωνιζομένων! Ο συμπατριώτης του Ed Scott, πήρε τη 2η θέση για τρίτη φορά στην ιστορία του Red Bull Art of Motion, ενώ το young gun, o Σουηδός Elis Torhall από τη Σουηδία κατέκτησε την 3η θέση.

Η Sydney Olson από τις Η.Π.Α., κέρδισε το βραβείο το best female by WHAT’S UP μετά από ένα πολύ δυνατό performance κατά τη διάρκεια όλων των challenges. Η Γαλλίδα Lilou Ruel πήρε τη 2η θέση ενώ η Ολλανδή αθλήτρια του Red Bull, Noa Diorgina, ολοκλήρωσε το βάθρο στην κατηγορία των γυναικών. Οι αθλητές του Red Bull Art of Motion βαθμολογήθηκαν βάσει πέντε κριτηρίων: τη δημιουργικότητα, το flow, την εκτέλεση και τη συνολική τους απόδοση. Στο τέλος του τετραημέρου, όλοι οι βαθμοί αθροίστηκαν και οι αθλητές με την μεγαλύτερη βαθμολογία αναδειχθήκαν νικητές.

Εκτός όμως από τις παραπάνω κατηγορίες, ο φετινός διαγωνισμός είχε άλλη μια πρωτοτυπία. Το κοινό είχε την ευκαιρία να ψηφίσει το καλύτερο freerunning βίντεο από το διαγωνισμό στο redbullartofmotion.com. Νικητής του “People’s Choice Award” αναδείχθηκε ο Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης συγκεντρώνοντας 13 χιλιάδες ψήφους!

Αποτελέσματα Red Bull Art of Motion 2022:

Κατηγορία Ανδρών:
1. Travis Verkaik (UK)
2. Ed Scott (UK)
3. Elis Torhall (SWE)
4. Shea Rudolph (USA)
5. Evgeny 'Archie' Aroyan (IAT)

Best Female Freerunner:
1. Sydney Olson (USA)
2. Lilou Ruel (FRA)
3. Miranda Tibbling (SWE)


Δείτε το ντοκιμαντέρ:


Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου