Δείτε τη Βαρκελώνη μέσα σε 2 λεπτά!


Η Βαρκελώνη είναι αναμφισβήτητα μία από τις ωραιότερες πόλεις τη Ισπανίας, με πολλά αξιοθέτα για να δει κανείς στις βόλτες του αλλά και ιστορικά στοιχεία να ανακαλύψει σε διάφορες γωνιές της πόλης. 

Πλήθος επισκεπτών έρχονται εδώ όλες τις εποχές του χρόνου για να θαυμάσουν τις δημιουργιες του Γκαουντί αλλά και για να δουν σπουδαία μουσεία και γκαλερί. Παραδοσιακές αγορές, στενά σοκάκια, δρώμενα στους δρόμους αλλά και μια στάση στα τάπας μπαρ για λαχταριστά σνακ και σαγκρια είναι τα highlights της πόλης.

Ο Rob Whitworth σε μια προσπάθειά του να δείξει στον κόσμο τις ομορφιές της Βαρκελώνης δημιούργησε ένα time lapse βίντεο που θα σας μεταφέρει νοητά στην ισπανική πόλη μέσα σε μόλις 2 λεπτά. Απολαύστε το…






ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου