Δειτε πως είναι σήμερα το βυθισμένο Costa Concordia

Λίγες μέρες πριν την επιχείρηση ανέλκυσης του Costa Concordia, ένα νέο βίντεο αποκάλυψε τον στοιχειωμένο κόσμο που έχει παγώσει στο χρόνο, βαθιά μέσα στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο.

Οι δύτες των αρχών μπήκαν στο πλοίο μήκους 290 μέτρων, το οποίο χτυπήθηκε στους βράχους του Ιταλικού νησιού Giglio το 2012, και έχουν απαθανατίσει ανατριχιαστικά πλάνα από τα καταστρώματα και τις αίθουσες του Costa Concordia.

Το βίντεο αποτυπώνει τις δραματικές τελευταίες στιγμές του κρουαζιερόπλοιου, καθώς 4.200 επιβάτες και το πλήρωμα κατάφεραν να εγκαταλείψουν το πλοίο, ενώ 32 άνθρωποι πνίγηκαν.

Το Costa Concordia αναμένεται να ανελκυστεί στις 20 Ιουλίου, αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν. Στη συνέχεια θα ρυμουλκηθεί μέχρι τη Γένοβα, όπου θα διαλυθεί.







ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου