9 διάσημα μνημεία όταν βρίσκονταν ακόμα υπό κατασκευή


Δείτε πως ήταν υπό κατασκευή διάσημα μνημεία όπως ο Πύργος του Άιφελ και το Άγαλμα της Ελευθερίας. Υπάρχουν από τότε που γεννηθήκαμε, όμως στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για τόσο παλαιές κατασκευές.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, μας υπενθυμίζουν πως δεν πέρασε και πάρα πολύς καιρός από τότε που τα εικονικά έργα ήταν μοναχά όνειρα μέσα σε κάποιο φιλόδοξο μυαλο. Διάσημα μνημεία όταν βρίσκονταν ακόμα υπό κατασκευή.

Πύργος του Eiffel, ΠαρίσιΓέφυρα Golden Gate, Σαν ΦρανσίσκοΆγαλμα της Ελευθερίας, Νέα ΥόρκηΆγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, Ρίο Ντε ΤζανέιροΓέφυρα Manhattan, Νέα ΥόρκηΌπερα του ΣίδνεϋΠύλη για τη Δύση (Gateway Arch), Σαιντ ΛούιςTower Bridge, ΛονδίνοΠύργος Space Needle, Σιάτλ

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου