Ένα εκπληκτικό βίντεο με πλάσματα που φωσφορίζουν το βράδυ στο δάσος!


Ο Friedrich van Schoor και ο φωτογράφος Tarek Mawad πέρασαν έξι εβδομάδες βαθιά στο δάσος, προκειμένου να δημιουργήσουν μια εξαιρετική συλλογή εικόνων με τίτλο «Bioluminescent Forest» ή αλλιώς το «Δάσος του Βιοφωτισμού». Ο βιοφωτισμός απαντάται σε πολλά πλάσματα στη φύση και τους δίνει τη δυνατότητα να φωτίζουν στο σκοτάδι.

Το «δίδυμο» χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή και έναν προβολέα φαντάστηκε πώς θα ήταν τα πλάσματα και τα δέντρα στο δάσος αν όλα μαζί εξέπεμπαν φως το βράδυ. Τα αποτελέσματα καταγράφηκαν σε ένα εκπληκτικό βίντεο που παράλληλα με τι εικόνες προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον. «Με τη βοήθεια της τεχνολογίας δώσαμε σε διάφορα ζωά και φυτά την ιδιότητα του βιοφωτισμού και στο σκοτάδι δημιουργήσαμε ένα μαγευτικό σκηνικό!», λέει ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου