Η συναρπαστική ιστορία της αεροπορίας σε animation

Ταξιδέψτε στο χρόνο και γνωρίστε τη εκπληκτική ιστορία των πτήσεων μέσα από ένα πολύ όμορφο και διδακτικό βίντεο της σχολής επιστημών της αεροπορίας του Πανεπιστημίου Utah Valley στην Αμερική.

Ο Ικαρος και ο Δαίδαλος που ήταν ο πατέρας του, σύμφωνα με τη μυθολογία, φυλακίστηκαν από τον Μίνωα στο Λαβύρινθο για να τους τιμωρήσει για τη βοήθεια που πρόσφερε ο Δαίδαλος στη βασίλισσα Πασιφάη και στην Αριάδνη, που ήταν η κόρη του Μίνωα.

Ο Δαίδαλος, ωστόσο, βρίσκει τρόπο να διαφύγει φτιάχνοντας δύο ζευγάρια φτερά πούπουλα και κερί, ένα για τον ίδιο και ένα για τον Ικαρο. Έτσι με τα φτερά αυτά ο Ικαρος και ο Δαίδαλος πέταξαν προς την ελευθερία πραγματοποιώντας την πρώτη πτήση στην ιστορία.

Από τότε ακολούθησαν εκατομμύρια πτήσεις. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συναρπαστική ιστορία των πτήσεων, από την πρώτη πτήση μέχρι το σήμερα και την κατάκτηση του διαστήματος.
ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου