Συγκλονιστικό βίντεο με αληθινά τροχαία!


Τι συμβαίνει όταν αποσπάται η προσοχή στην οδήγηση. Το να αποσπάται η προσοχή κατά την οδήγηση, δεν αποτελεί αποκλειστικό χαρακτηριστικό των νέων, αλλά αυτό το βίντεο εξακολουθεί να τονίζει πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι.

Πρόκειται για μια επιλογή από τα 1.700 ατυχήματα που αναλύθηκαν από την American Automobile Association (AAA) - με νέους οδηγούς να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα, να κουβεντιάζουν με φίλους χωρίς να δίνουν τη δέουσα προσοχή στο δρόμο.

Χρησιμοποιώντας κάμερες που είναι τοποθετημένες στο ταμπλό, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η απόσπαση της προσοχής ήταν ένας παράγοντας για το 58% όλων των ατυχημάτων - πολύ υψηλότερο από ό, τι τις προηγούμενες εκτιμήσεις.

Η ΑΑΑ έχει επικεντρωθεί στους νέους, επειδή έχουν τα υψηλότερα ποσοστό ατυχημάτων από κάθε ηλικιακή ομάδα στις ΗΠΑ.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, η μελέτη συνιστά στους γονείς, να θεσπίσουν ένα σύνολο κανόνων, όταν τα παιδιά τους αρχίζουν να μαθαίνουν να οδηγούν.

Δείτε το βίντεο:

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου