Τερματοφύλακας εκνευρίστηκε με την απόφασή του διαιτητή και άφησε τους αντιπάλους να σκοράρουν!


Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε αγώνα ποδοσφαίρου όταν ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι υπέρ της μιας ομάδας. Η απόφασή δυσαρέστησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και τότε όλα άλλαξαν.

Σε αγώνα του πρωταθλήματος του Βιετνάμ στο ματς της Ho Chi Minh με τη Long An για τη V-League όλα άλλαξαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, έπειτα από την απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της πρώτης.Ο τερματοφύλακας Nguyen Minh Nhut της φιλοξενούμενης Long An εκνευρίστηκε με την απόφασή του διαιτητή και αρνήθηκε να υπερασπιστεί την εστία του για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Άφησε τους αντιπάλους να σκοράρουν όποτε ήθελαν και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ με 5-2.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Βιεντάμ τιμώρησε τον τερματοφύλακα με αποκλεισμό δύο ετών, ενώ τιμωρήθηκαν επίσης ο αρχηγός της ομάδας και ο προπονητής, ενώ ο πρόεδρος παραιτήθηκε.







Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου