Earthlings: Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για την εκμετάλλευση των ζώων


Το EARTHLINGS είναι ίσως το μοναδικό, πιο δυνατό και ενημερωτικό ντοκιμαντέρ σχετικά με την τραγική και ασυγχώρητη χρησιμοποίηση και εκμετάλλευση των ζώων από την κοινωνία. Πολυβραβευμένη ταινία από το Nation Earth, πρέπει να δουν όλοι όσοι νοιάζονται για τα ζώα ή όλοι όσοι εύχονται να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Στο Earthlings, η εκμετάλλευση των ζώων ερευνάται από πέντε πλευρές: την τροφή, το ρουχισμό, τη διασκέδαση, την επιστήμη, και τα κατοικίδιά μας. Παρόλο που το διατροφικό μας σύστημα είναι ένας τεράστιος παράγοντας του βασανισμού των ζώων, δυστυχώς, δεν είναι ο μόνος. Αυτό το ντοκιμαντέρ δεν ερευνά μόνο το διατροφικό μας σύστημα, αλλά επίσης άλλους τομείς στους οποίους κάνουμε να υποφέρουν τα ζώα.

Δώστε 1 ώρα και 30 λεπτά, για να δείτε όλοι αυτή τη σύντομη αλλά εκπληκτική ταινία. Η άγνοια έχει επικρατήσει για πάρα πολύ καιρό και στο μόνο που βοηθάει, είναι στη συνέχιση της βίας και του πόνου. Σαν κοινωνία, έχουμε μια ισχυρή επιθυμία να μη γνωρίζουμε πράγματα που ίσως βαραίνουν τη συνείδησή μας, όμως ο μόνος τρόπος να σταματήσει η αδικία, είναι καταρχήν να τη συνειδητοποιήσουμε.

Οι συντελεστές, όλοι εκ των οποίων είναι vegan:
~ Αφήγηση: Joaquin Phoenix
~ Soundtrack: Moby
~ Σκηνοθεσία: Shaun Monson
~ Παραγωγός: Libra Max


Δείτε το ντοκιμαντέρ Earthlings, ενεργοποιήστε τους ελληνικούς υπότιτλους:






ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου