Vallentin Delluc: Speedriding πάνω από έναν παγετώνα!

Πρέπει να έχεις πολύ καλά skills για να κάνεις speedflying slalom στις κορυφογραμμές ενός παγετώνα. Για τον Vallentin Delluc έχει γίνει σχεδόν καθημερινή συνήθεια να μας εντυπωσιάζει μέσα από το speedriding, το άθλημα που συνδυάζει paragliding και freeride skiing.

Αυτό προκαλεί και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Delluc και τον συνοδοιπόρο του, Ugo Geroda: τους δίνει τη δυνατότητα να βρίσκουν νέα lines κάθε φορά που πετάνε εκεί. Οι δύο άντρες γνωρίζονται πολύ καλά, κάτι που είναι προαπαιτούμενο σε πτήσεις που βρίσκεται τόσο κοντά ο ένας με τον άλλο. Επίσης είναι εξοπλισμένοι με συστήματα ραδιοεπικοινωνίας Senna (ειδικά φτιαγμένα για τα extreme sports) που τους επιτρέπουν να επικοινωνούν ανά πάσα στιγμή.


Δείτε τα παρακάτω βίντεο:












ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου