Μαλδίβες: Γενναίοι δύτες διασώζουν φαλαινοκαρχαρία


Μια εκπληκτική διάσωση ενός φαλαινοκαρχαρία που είχε πιαστεί σε ένα κομμάτι σχοινιού πραγματοποίησε μια γενναία ομάδα δυτών. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια υποβρύχιας ξενάγησης από τους Simone Musumeci και Antonio Di Franca στις Μαλδίβες.

Με κίνδυνο τις ζωές τους δύο δύτες προσπάθησαν να απελευθερώσουν έναν μεγαλειώδη φαλαινοκαρχαρία, που είχε μπλεχτεί σε ένα τεράστιο κάβο. Το πανέμορφο ζώο είχε μπλεχτεί στο χοντρό σκοινί και κολυμπούσε με δυσκολία στα ανοιχτά του νησιού Fuvahmulah στις Μαλδίβες.

Το σκοινί είχε μπλεχτεί μεταξύ του κεφαλιού και των θωρακικών πτερυγίων του φαλαινοκαρχαρία. Οι δύο δύτες εντόπισαν το ταλαιπωρημένο καρχαρία και άμεσα ετοίμασαν τον εξοπλισμό τους. Βούτηξαν δίπλα στο κήτος και προσπάθησαν να του βγάλουν το σχοινί από το σώμα. Με τα μαχαίρια τους προσπαθούν να κόψουν το χοντρό σκοινί και μετά από αρκετή ώρα τα καταφέρνουν. Η συγκλονιστική απελευθέρωση κατεγράφη σε υποβρύχιο βίντεο.

Δείτε το βίντεο:





ΠΗΓΗ 1'
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου