Zackabier: Δείτε με τι μοιάζουν τα περιγράμματα χωρών στο χάρτη


Δείτε με τι μοιάζει το περίγραμμα χωρών της Ευρώπης και της Αμερικής στο χάρτη. Με τι μοιάζει η Ελλάδα; Ποια χώρα θυμίζει προφυλακτικό, δράκο και ποια πτηνό στον χάρτη; Απολαύστε τα σατιρικά σκίτσα των χωρών μέσα από τα ματιά Γερμανού καλλιτέχνη Zackabier.

Ο καλλιτέχνης μας κάνει να δούμε τον χάρτη με μια εντελώς διαφορετική ματιά, επιστράτευσε δημιουργικότητα και φαντασία, και έδωσε μορφή σε χώρες οι οποίες εκ πρώτης όψεως μοιάζουν να μην έχουν σχήμα. Ο Γερμανός σκιτσογράφος και κινηματογραφιστής Ζακαμπίερ, αφιέρωσε χρόνο για να φανταστεί με τι σχήμα θα μπορούσαν να μοιάζουν τα περιγράμματα των χωρών της Ευρώπης  και της Αμερικής στο χάρτη και ιδού τα αποτελέσματα στα 3 βίντεο που ακολουθούν.


Δείτε τις χώρες της Ευρώπης:

Δείτε τις χώρες της Αμερικής:

Δείτε τις χώρες της Λατινικής Αμερικής:







ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου