Τουρκία: Σκύλος βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια μετά από 23 μέρες!

Σκύλος βγήκε ζωντανός μετά από 23 μέρες από τα συντρίμμια κτηρίου στη νότια Τουρκία. Οι τελευταίοι επιζώντες ήταν ένα ζευγάρι στην Αντιόχεια που βρέθηκε στις 18 Φεβρουαρίου, σχεδόν 12 μέρες μετά τους φονικούς σεισμούς!

Πρόκειται για τον Άλεξ, ένα μεγαλόσωμο πανέμορφο σκύλο ο οποίος βγήκε ζωντανός από τα ερείπια κτηρίου στην Αντιόχεια, στα οποία βρισκόταν από τις 6 Φεβρουαρίου όταν οι σεισμοί χτύπησαν την Τουρκία. Ο Άλεξ είχε εγκλωβιστεί σε πλάκες τσιμέντου που είχαν σχηματίσει κάτι σαν λάκκο όταν κατέρρευσαν από τον σεισμό των 7,8 βαθμών που σημειώθηκε την 6η Φεβρουαρίου. Ο ιδιοκτήτης του όμορφου αυτού σκυλακου είναι ο Μουράτ Αριτζί, ο οποίος όταν τον άκουσε να γαυγίζει ειδοποίησε την ομάδα των διασωστών που είχε σταλεί από τον δήμο του Ικονίου, στην κεντρική Τουρκία.

“Άλεξ, έλα σκυλάκι μου” - “Μπράβο, μπράβο παιδί μου”, ακούγονται να λένε οι διασώστες στο βίντεο προτού καταφέρουν να σώσουν τον μεγαλόσωμο σκυλάκο, που όμως παρά την πολυήμερη ταλαιπωρία του δείχνει να είναι καλά. Τα σωστικά συνεργεία διέσωσαν εκατοντάδες ζωα όπως γάτες, σκύλους, πουλιά, κουνέλια ακόμη και αγελάδες και πρόβατα που είχαν παγιδευτεί στα συντρίμμια κτιρίων στη νότια Τουρκία. Τον Άλεξ, ανέλαβε να φροντίσει ένωση προστασίας των ζώων Haytap, η οποία θα τον εξετάσει προτού τον παραδώσει στον ιδιοκτήτη του.

Δείτε το βίντεο:











ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου