Ένα ντοκιμαντέρ για τις καταστροφικές επιπτώσεις από την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ!


Το παρακάτω ντοκιμαντέρ με τίτλο "Εκτροχιάστε τις ιδιωτικοποιήσεις" που δημιούργησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών μαζί με την Infowar Productions μας παρουσιάζει την τραγική κατάσταση των σιδηροδρόμων στην Ελλάδα αλλά και τις καταστροφικές επιπτώσεις που θα ακολουθήσουν από την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ!

Οι εργαζόμενοι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών μαζί με την Infowar Productions δημιούργησαν το 2012 ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ ενάντια στο ξεπούλημα του ΟΣΕ. Στο βίντεο μας παρουσιάζουν την ιστορία του οργανισμού, την απαξίωση του από το Ελληνικό κράτος, τις κακοτεχνίες στο δίκτυο αλλά και τις καταστροφικές επιπτώσεις που θα υπάρξουν από την ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρόμων στην Ελλάδα.... αλήθειες που τότε πολλοί προσπέρασαν και τώρα δέκα χρόνια μετά τις βρίσκουμε μπροστά μας! 

Το ντοκιμαντέρ "Εκτροχιάστε τις ιδιωτικοποιήσεις" μοιάζει επίκαιρο όσο ποτέ μετά την τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη στο ύψος του Ευαγγελισμού το βράδυ της Τρίτης 28.02.2023, όταν ένα εμπορικό και ένα επιβατικό τρένο συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα περισσότερους από 57 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες!

Δείτε το ντοκιμαντέρ:





Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου