Έλενα Ξυδιά: Η «ιπτάμενη πιανίστρια» πάνω από την κοιλάδα των Τεμπών!


Δείτε την Ελληνίδα πιανίστα Έλενα Ξυδιά να παίζει πιάνο στον αέρα πάνω από την κοιλάδα των Τεμπών, δημιουργώντας μαζί με τον σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη ένα μοναδικό θέαμα.

Η Έλενα Ξυδιά μας ταξιδεύει με τις μελωδίες της πάνω από την κοιλάδα των Τεμπών στο παρακάτω υπέροχο βίντεο. Μετα από αυτό το εγχείρημα εγινε η μοναδική στον κόσμο που καταφερε και έπαιξε πιάνο κυριολεκτικά στον αέρα, καθώς ποτέ κάνεις στο παρελθόν δεν το είχε επιχειρήσει κατι ανάλογο σε τόσο μεγάλο ύψος!

Στο βίντεο φαίνεται η πιανίστρια να αιωρείται με το πιάνο της πάνω απο την κοιλάδα των Τεμπών, το οποίο είναι κρεμασμένο από τεράστια κόκκινα μπαλόνια, δημιουργώντας κατι εξωπραγματικο για τα Ελληνικά δεδομένα. Το πανέμορφο αυτό θέαμα ήταν μια ιδέα του σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη και της Διάσημης πιανίστριας Έλενας Ξυδιά μετα από κάλεσμα του δημάρχου Τεμπών Γιώργου Μανώλη, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό βίντεο προώθησης της φυσικής μας κληρονομιάς.
 
Δείτε το βίντεο:






Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου