Τυφλή 13χρονη πιανίστρια παίζει Σοπέν σε σταθμό τρένων και αφήνει άφωνους τους θεατές!

Ένα τυφλό 13χρονο κορίτσι, η Λούσι, ερμηνεύει Φρεντερίκ Σοπέν σε σταθμό τρένων στη Βρετανία και κανει τους περαστικούς να σταματούν και να την παρακολουθούν συγκινημένοι, κατά τη διάρκεια δημόσιας εμφάνισής της στο νέο talent show "The Piano" του Channel 4.

Συγκίνηση σκόρπισε στους περαστικούς που βρέθηκαν σε σταθμό τρένων στη Βρετανία μία 13χρονη τυφλή πιανίστρια η οποία έπαιξε άψογα στο πιάνο τη Σπουδή "Opus 9 Number 1", μια από τις πιο εμβληματικές δημιουργίες του Πολωνού συνθέτη Φρεντερίκ Σοπέν, αφήνοντας άφωνο το κοινό που την άκουγε.
Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το Channel 4 προωθώντας το «The Piano» το καινούργιο talent show στη Βρετανία. Όπως διευκρινίζεται στο βίντεο η Λούσι είναι νευροδιαφορετική και καλύπτει τα αυτιά της στο τέλος της ερμηνείας του κομματιού για αισθητηριακούς λόγους, της αρέσει πολύ το χειροκρότημα αλλά δεν αντεχει τον ήχο του χειροκροτήματος.

Το The Piano είναι το νέο σόου ταλέντων με παρουσιάστρια την Κλαούντια Γουίνκλμαν. Στο συγκεκριμένο talent show, ταλαντούχοι ερασιτέχνες πιανίστες από όλη τη χώρα λαμβάνουν πρόσκληση για να παίξουν σε εξωτερικους χωρους στο Λονδίνο και σε άλλες πόλεις χωρίς να γνωρίζουν ότι συμμετέχουν σε τηλεοπτικό σόου. Οι συντελεστές της εκπομπής τοποθετούν κάμερες στον χώρο για να καταγράψουν τις αντιδράσεις του κόσμου, ενώ κρυφά ακούν και οι δύο κριτές του σόου, ο ποπ σταρ Μίκα και ο διάσημος κλασσικός πιανίστας Λανγκ Λανγκ. Σε κάθε επεισόδιο ένας από τους πιανίστες θα επιλέγεται για να παίξει σε μία από τις πιο διάσημες αίθουσες συναυλιών του κόσμου και ο μεγάλος νικητής του talent show θα εμφανιστεί μπροστά σε κοινό χιλιάδων ατόμων στο θρυλικό London’s Royal Festival Hall.


Δείτε το βίντεο:








ΠΗΓΗ 1
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου