The Skeptic Movie: Μία ταινία μικρού μήκους ύμνος στον ορθολογισμό

Παρακολουθήστε την εξαιρετική ταινία μικρού μήκους με τίτλο "The Skeptic Movie", μια ταινία ύμνος στον ορθολογισμό και στην επιστημονική γνώση που δημιούργησε ο Ακης Αποστολίδης του διαδικτυακού καναλιού "The Skeptic Theory".

Ο Ακης Αποστολίδης που βρίσκεται πίσω από το κανάλι «Skeptic Theory» με συμπαραγωγό το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και το Μουσείο Τεχνολογίας NOESIS, δημιούργησε μία ταινία μικρού μήκους για την αξία της επιστημονικής γνώσης και του ορθολογισμού. H ταινία πραγματεύεται τη ζωή ενός νεαρού που μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον όπου επικρατεί ο επιστημονικός αναλφαβητισμός και οι θεωρίες συνομωσίας. Ο ίδιος όμως επιμένει να μελετά και να διαβάζει προκειμένου να κατακτήσει την γνώση.

Σενάριο: Άκης Αποστολίδης 
Σκηνοθεσία: Άκης Αποστολίδης, Συνοδινός Μοσχίδης 
Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Δάγκαλης, Σπύρος Σαραφιανός 
Σκηνογραφία - Ενδυματολογία: Σόνια Μαρία Καϊτατζή 
Ήχος: Γιάννης Παρζιάλης 
Make up: Σοφία Βουλαλά 
Make up assistant: Παρασκευή Χουρτσίδου 
Σύνθεση μουσικής: Αλέξανδρος Ραΐδης 
Color Grading: Θανάσης Πάνζταλης

Δείτε την ταινία μικρού μήκους "The Skeptic Movie" του Ακη Αποστολίδη:

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου