Tomas Slavik: Θεαματική κατάβαση με mountain bike στους δρόμους της Χιλής

Απολαύστε τη θεαματική κατάβαση με mountain bike του Tomas Slavik στον διαγωνισμό του Red Bull Valparaiso Cerro Abajo 2023 που έγινε στο Valparaiso της Χιλής.

O Tomas Slavik ταξιδεύει κάθε χρόνο στο Βαλπαραΐσο στη Χιλή για να αγωνιστεί σε έναν από τους δυσκολότερους και πιο εντυπωσιακούς αγώνες urban downhill παγκοσμίως, τον διαγωνισμό Red Bull Valparaiso Cerro Abajo. Στο φετινό διαγωνισμό ο Tomas Slavik έκανε μια εξαιρετική κατάβαση και τερμάτισε πρώτος, οι προηγούμενες νίκες του Τσέχου αναβάτη στο Βαλπαραΐσο είχαν επιτευχθεί το 2017 και το 2018, ενώ το 2022 τερμάτισε δεύτερος.

Η πίστα του Red Bull Valparaiso Cerro Abajo αποτελεί μια πραγματική πρόκληση για τους αναβάτες καθώς κινούνται με ταχύτητα πάνω από στέγες, περνούν μέσα από σπίτια, κατεβαίνουν στενές σκάλες και κινούνται με ταχύτητα στους δρόμους αυτής της ξεχωριστής πόλης της Χιλής που αποτελεί μνημείο της UNESCO.

Δείτε το βίντεο:








Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου