Up Stories: Μοναδική περιπλάνηση πάνω απο το μαντείο των Δελφών!


Εντυπωσιακές εικόνες πάνω από το μαντείο των Δελφών μας παρουσιάζει στο νέο της βίντεο η ομάδα Up Stories! Μία ανεπανάληπτη οπτικοακουστική εμπειρία πάνω από τον "Ομφαλό της Γής" με την βοήθεια της πιο τεχνολογικά προηγμένης κάμερας στον κόσμο!

Η ομάδα Up Stories δημιούργησε ένα μοναδικό βίντεο στο οποίο ο θεατής μπορεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας να ξεναγηθεί στο μαντείο των Δελφών! Μπροστά στην οθόνη μας ζωντανεύουν ο θησαυρός των Αθηναίων, το γλυπτό "ο ομφαλός της Γής", ο Τρίποδας των Πλαταιών, το αρχαίο θέατρο των Δελφών αλλά και ο επιβλητικός Ναός του Απόλλωνα. Μια ρεαλιστική ξενάγηση σε ένα από τα σπουδαιότερα μνημεία του κόσμου με την βοήθεια της πιο τεχνολογικά προηγμένης κάμερας!

Δείτε το βίντεο:





Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου