Το Office 13 δεν θα δουλεύει σε Windows XP και Vista



Χθες η Microsoft ανακοίνωσε την διάθεση της έκδοσης προεπισκόπησης του Office 2013 για το κοινό, αλλά το νέο αυτό λογισμικό είναι συμβατό μόνο με Windows 7 και Windows 8. Η εταιρεία αποφάσισε να σταματήσει την υποστήριξη των Windows XP και Vista με την νέα έκδοση του Office.

Το Office 2010, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2010, θα είναι η τελευταία έκδοση που υποστηρίζει τα δύο παλαιότερα λειτουργικά συστήματα. Το Office 2013 περιλαμβάνει και μία έκδοση on-demand, η οποία θα είναι διαθέσιμη μέση της συνδρομητικής υπηρεσίας Office 365 Home Premium.

Τα προγράμματα που απαρτίζουν την σουίτα εφαρμογών Office έχουν εμπλουτιστεί με λειτουργίας αφής για χρήση σε ταμπλέτες Windows 8. Η αμφιλεγόμενη κίνηση να σταματήσει η υποστήριξη για τα Windows XP και Vista αναμένεται να εξαγριώσει μερικούς πελάτες της εταιρείας, αλλά, με την τιμή αναβάθμισης των Windows 8 ορισμένη στα $39.99 η αναβάθμιση τουλάχιστον φαίνεται ευκολότερη.

Μέμνων Εμμανουήλ 

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου