Rename Master - Ομαδική μετονομασία αρχείων



Το Rename Master σας δίνει τη δυνατότητα να μετονομάσετε μεγάλες ομάδες αρχείων με μερικά μόνο κλικ, γλιτώνοντας σας από μεγάλο κόπο και χρόνο. Διαθέτει ένα εύχρηστο μενού, το οποίο σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εύκολα απλές ή πιο προχωρημένες εργασίες μετονομασίας.

Μπορείτε μάλιστα να δείτε την προεπισκόπηση των αρχείων, πριν εφαρμοστούν οι αλλαγές. Στα προχωρημένα χαρακτηριστικά της εφαρμογής συμπεριλαμβάνονται η προσθαφαίρεση χαρακτήρων από το αρχικό όνομα, η αντικατάσταση χαρακτήρων στο όνομα ή στην προέκταση, και η
δυνατότητα εφαρμογής των αλλαγών στα αρχεία ανάλογα με το μέγεθος, την ημερομηνία ή διάφορα άλλα κριτήρια. Επιπλέον χαρακτηριστικά είναι η συσχέτιση με τον Explorer των Windows, η μετατροπή κεφαλαίων σε μικρά και το αντίστροφο, η εφαρμογή φίλτρων κ.α.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου