Αποτρόπαια βίντεο παρουσιάζουν τη φρίκη του Ισλάμ (Αυστηρά 18+)


Δύο αποτρόπαια βίντεο παρουσιάζουν τη φρίκη του Ισλάμ, μιας θρησκείας που δεν είναι πλέον τόσο μακριά από τη χώρα μας όσο νομίζαμε. Αυστηρά για άνω των 18

Το πρώτο βίντεο από το οποίο και η παραπάνω φωτογραφία παρουσιάζει έναν ισλαμιστή στη Συρία την άνοιξη του 2013 να εντοπίζει το πτώμα ενός σύριου στρατιώτη και με το μαχαίρι του να ξεριζώνει και να τρώει την καρδιά του. «Το ορκίζομαι θα φάμε τις καρδιές και τα συκώτια σας» λέει αλλαλάζων ο μαχητής.

Και είναι απορίας άξιο το σε ποια κατάσταση βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι όταν τελούν αυτά τα φρικαλέα εγκλήματα πολέμου όσο σκληρόπετσα κι αν έχουν μεγαλώσει ή εμποτιστεί με το μικρόβιο του μίσους. Δικές μου πληροφορίες από άνθρωπο που έζησε στη Συρία κάνουν λόγο για χρήση ουσιών.Το δεύτερο βίντεο είναι από το Χαλέπι και αναρτήθηκε μόλις χθες. Δύο νεαροί συνελήφθησαν από το Μέτωπο Αλ Νούσρα για κλοπή. Έκλεψαν; Δεν έκλεψαν; Ποιος το ξέρει; Στο Χαλέπι τα δικαστήρια στήνονται στην αλάνα. Κι η απόφαση; Ακρωτηριασμός.

Οι δύο «εγκληματίες» δεμένοι χειροπόδαρα, γονατιστοί και με κλειστά μάτια οδηγούνται στο μαρτύριο. Αξίζει να αναφερθεί πως η κινηματογράφηση γίνεται με τελευταίας τεχνολογίας tablet της κατά τα λοιπά κακής Δύσης.


Με τη χρήση νυστεριού και καμιάς αναισθησίας αποκόπτονται τα χέρια των ανθρώπων εν μέσω σπαρακτικών κραυγών.

Αυτό είναι το Ισλάμ κι αν θεωρείτε με 2.000.000 πιστούς του στην Ελλάδα πως αυτές οι σκηνές είναι πολύ μακριά, τότε θα σας ενημερώσω ότι η περιγραφή τέτοιων εικόνων στην μέχρι πρότινος ευημερούσα Συρία εθεωρείτο σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Τα βίντεο τα οποία επέλεξα τελικά να μην ενσωματώσω, μπορείτε ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ να τα δείτε εδώ (Αυστηρά για άνω των 18):


1.  http://www.liveleak.com/view?i=d1a_1403741695

2.  http://www.liveleak.com/view?i=c09_1403718340ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου