Lego: Ο μικρότερος V8 κινητήρας του κόσμου!


Ο μικρότερος V8 κινητήρας του κόσμου είναι της Lego λειτουργεί κανονικά και μάλιστα ο ήχος του μοιάζει με πραγματικού κινητήρα!

Οι κατασκευές της Lego συγκέντρωναν πάντα πάνω τους τεράστιο ενδιαφέρον και στη συγκεκριμένη περίπτωση ακόμη μια φορα η Lego εντυπωσίασε, καθώς μπόρεσε και κατασκεύασε το μικρότερο V8 κινητήρα του κόσμου! Όπως διακρίνεται στο παρακάτω βίντεο oι στροφές του φτάνουν μέχρι και τις 4.350 κάτι το οποίο είναι αξιοσημείωτο αν αναλογιστεί κανείς πως όλα τα εξαρτήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί κινούνται χωρίς λίπανση!

Τα πλαστικά μέρη που διαθέτει είναι από 3D εκτυπωτή ενώ κάποια τμήματα του συγκεκριμένου μοτέρ όπως ο στροφαλοφόρος άξονας και οι βαλβίδες δεν είναι τυπικά της ίδιας της εταιρείας. Στο άκουσμα του ο ήχος του συγκεκριμένου κινητήρα σε ενθουσιάζει και αναρωτιόμαστε γιατί αραγε η Lego να μην το έπαιρνε λίγο πιο σοβαρά και να έφτιαχνε τα δικα της πραγματικά μοτέρ;


Δείτε το βίντεο:






Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου