Save Water: H ιστορική συναυλία στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

Δείτε την ιστορική συναυλία «Υπερασπίσου το Νερό» που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων της ΕΥΑΘ μαζί με τον Συλλόγο Μουσικών Βορείου Ελλάδος. Η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Δημήτρης Μυστακίδης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και οι Χειμερινοί Κολυμβητές ένωσαν τις φωνές τους στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στην επερχόμενη ιδιωτικοποίηση του νερού.

Ένα μεγαλειώδες ανθρώπινο ποτάμι βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στην πλατεία Αριστοτέλους  στη μεγάλη συναυλία ενάντια στο ξεπούλημα του πολυτιμότερου αγαθού. Με το σύνθημα «Υπερασπίσου το Νερό»
ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Δημήτρης Μυστακίδης και οι Χειμερινοί Κολυμβητές ένωσαν τις φωνές τους σε μία ξεχωριστή μουσική εμφάνιση που εγινε τη Κυριακή 2 Απριλίου 2023 στις 18:00 στην Πλατεία Αριστοτέλους! Τη συναυλία διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων της ΕΥΑΘ με την υποστήριξη του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στην επερχόμενη ιδιωτικοποίηση του νερού!

Η Θεσσαλονίκη εννιά χρόνια μετά το μεγάλο δημοψήφισμα για το νερό, έστειλε ξανά το μήνυμα απέναντι σε κάθε σχέδιο για το ξεπούλημα του πολυτιμότερου αγαθού. Η 18η Μαΐου 2014 είναι μια με ιστορική ημέρα για την Θεσσαλονίκη καθώς πάνω από 218.000 πολίτες ψήφισαν στο τότε δημοψήφισμα, με το 98% να τάσσεται ενάντια στην πώληση της ΕΥΑΘ! Το νερό πρέπει να μείνει δημόσιο αγαθό! Είναι θέμα δημοκρατίας...


Δείτε την ιστορική συναυλία:





Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου