Το πρώτο τρισδιάστατο στυλό!


Οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές, όσο περνάει ο καιρός, γίνονται όλο και πιο μικροί σε μέγεθος και φυσικά πιο προσιτοί στο κοινό, όμως ακόμα δεν έχουν καταφέρει να διεισδύσουν στα σπίτια των καταναλωτών. 

Το 3Doodler είναι μία προσπάθεια για να αλλάξει αυτό. Πρόκειται για μία μικρή συσκευή, σε σχήμα στυλό, που σύμφωνα με τους δημιουργούς του “είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να χρησιμοποιήσει κανείς τις τρισδιάστατες εκτυπώσεις”.

Φυσικά, δεν θα μπορεί να εκτυπώσει προ-σχεδιασμένα αντικείμενα, όμως επιτρέπει το σχεδιασμό αντικειμένων μετακινώντας το στον αέρα. Όπως και οι περισσότεροι 3D εκτυπωτές, έτσι και το 3Doodler χρησιμοποιεί πλαστικό ABS που θερμαίνεται και αμέσως μετά ψύχεται. Η εταιρία WoobleWorks, παρουσίασε το πρότζεκτ της στο KickStarter, εντυπωσιάζοντας με το αποτέλεσμα.







ΠΗΓΗ

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου