Το ματωμένο φεγγάρι σε έκλειψη


Το «ματωμένο φεγγάρι» είναι η πρώτη από μία σειρά τεσσάρων διαδοχικών ολικών εκλείψεων. Η ολική έκλειψη της σελήνης είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα και μεταδόθηκε ζωντανά από την NASA. Η ολική εξαφάνιση του δίσκου του φεγγαριού εγινε κυρίως ορατή από τη Βόρεια, τη Νότια Αμερική και τον Ειρηνικό.

Το εντυπωσιακό φαινόμενο ήταν ορατό στη Βόρεια και στη Νότια Αμερική και στον Ειρηνικό από τις 09:00 μέχρι τις 12:00 και ήταν πραγματικά καθηλωτικό.

Τα επόμενα ματωμένα φεγγάρια θα εμφανιστούν στο νυχτερινό ουρανό στις 8 Οκτωβρίου 2014, καθώς και στις 4 Απριλίου και 28 Σεπτεμβρίου 2015 σύμφωνα με τη NASA.

Για την εμφάνιση των "ματωμένων φεγγαριών" έχουν ειπωθεί διάφορες θεωρίες μεταξύ των οποίων ότι, σύμφωνα με τη Βίβλο, η «Τετράδα» ενδέχεται να σηματοδοτήσει ακόμα και το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού.

«Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα. Τότε θα έρθει η μεγάλη και φοβερή ημέρα του Κυρίου», αναφέρεται στην προφητεία του Ιωήλ στο εδάφιο 2.31.Δειτε την έκλειψη του ματωμένου φεγγάριου.


ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου