Πιτσιρικάδες σε διαφημιστικό σποτ της Nike μετατρέπονται σε Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ!

Δεν απέχει πολύ από την αλήθεια. Κάθε πιτσιρικάς που οργώνει τις αλάνες παίζοντας ποδόσφαιρο με τους φίλους του, αισθάνεται εκείνη τη στιγμή ότι είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Νεϊμάρ ή ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Μόνο που οι νεαροί της συγκεκριμένης ιστορίας, πράγματι μετατρέπονται σε σταρ του ποδοσφαίρου.

Όλα συμβαίνουν σε ένα πάρκο, όταν δύο παρέες έρχονται αντιμέτωπες για το ποια θα μείνει για να παίξει. Το σύνθημα είναι απλό. Ο νικητής μένει, όπως ονομάζεται το νέο απίθανο διαφημιστικό σποτ της Nike για το Μουντιάλ. Στο σενάριο, οι πιτσιρικάδες της ιστορίας κατά τη διάρκεια της κόντρας δηλώνουν ποιος παίκτης είναι και απευθείας μετατρέπονται στους πιο επιτυχημένους σταρ της μπάλας.

Η μάχη ανάβει, τα πόδια ζεσταίνονται με σουτ, την ώρα που η Ιρίνα Σάικ στέλνει φιλιά από την κερκίδα, ο Κόμπι Μπράιντ βλέπει ως θεατής και γελάει, ενώ μία εμφάνιση έκπληξη κάνει και ο απίθανος Hulk! Πέρα από τους Ρονάλντο, Ιμπραΐμοβιτς και Νεϊμάρ, στη διαφήμιση παίζουν ακόμη οι Αντρές Ινιέστα, Νταβίντ Λουίζ, Γουέιν Ρούνι και Αντρέα Πίρλο, μεταξύ άλλων σταρ του ποδοσφαίρου.

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου