Alain Robert: Δείτε τον άνθρωπο Spiderman να σκαρφαλώνει σε κτίριο ύψους 116 μέτρων


Ο Alain Robert δικαίως κατέχει τον τίτλο του ανθρώπου Spiderman καθώς κάθε φορά 
μας εκπλήσσει με τις αναρριχήσεις του. Αυτη τη φορά κατάφερε να αναρριχηθεί στο ξενοδοχείο Melia Barcelona Sky στη Βαρκελώνη της Ισπανίας σε κτίριο ύψους 116 μέτρων χρησιμοποίοντας μόνο παπούτσια του, χωρίς οπουδήποτε άλλο εξοπλισμό. Δείτε παρακάτω το απίστευτο βίντεο με τον 55χρονο που προκαλεί ίλιγγο.

Πριν από μερικές ημέρες, o Alain Robert ισορρόπησε πάνω σε μια λεπτή δοκό στην κορυφή ενός ξενοδοχείου 29 ορόφων, αφού πρώτε είχε αναρριχηθεί ως εκεί χωρίς σχοινιά, χωρίς ιμάντες, χωρίς αλεξίπτωτο και χωρίς εξοπλισμό ασφαλείας οποιουδήποτε είδους, σύμφωνα με το Associated Press. Αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς είναι να στέκεσαι σε ύψος 116 μέτρων, ένα βήμα από τον θάνατο, τότε είστε τυχεροί, επειδή ο αποκαλούμενος «Γάλλος Spiderman» κατέγραψε τα πάντα με μια κάμερα στο κράνος του.

Στο εξαιρετικά αγχωτικό βίντεο, ο 55χρονος καταφτάνει μπροστά στο ξενοδοχείο Melia Barcelona Sky στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, βγαίνει από το αυτοκίνητο και κατευθύνεται στο πλάι του κτιρίου, προτού ξεκινήσει την παράτολμη ανάβασή του. Ανά διαστήματα, σταματά και κοιτάει το αποσβολωμένο κοινό που παρακολουθεί από το έδαφος, ενημερώνοντας τους θεατές στο YouTube για το πόσο ψηλά βρίσκεται. Σε λιγότερο από 20 λεπτά, ο αναρριχητής πόλης ανεβαίνει μέχρι την κορυφή του κτιρίου χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια του, ενώ φτάνοντας στην ταράτσα χαιρετά τους αστυνομικούς που τον περιμένουν εκεί.


Δείτε παρακάτω το απίστευτο βίντεο με τον 55χρονο Alain Robert:







ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου