Μυθολογία των Ελλήνων: Η Ψυχή


Η γαλλική σειρά ντοκιμαντέρ "Les grands mythes" είναι αφιερωμένη στην Ελληνική μυθολογία και σε κάθε επεισόδιο μας δείχνει και μια μικρή ιστορία, στο παρακάτω ντοκιμαντέρ μας παρουσιάζει την ιστορία της Ψυχής. Η Ψυχή ήταν ένα εντυπωσιακό κορίτσι που ξεπερνούσε σε ομορφιά ακόμα και τη θεά του έρωτα Αφροδίτη. Ο Έρωτας «πληγώθηκε» από τα ίδια του τα βέλη και την ερωτεύτηκε, οι δυο τους βασανίστηκαν πολύ μέχρι να μπορέσουν να χαρούν την αγάπη τους αιώνια και ανεμπόδιστα.

Δείτε στο παρακάτω ντοκιμαντέρ την ιστορία του Ερωτα και της Ψυχης, το συγκεκριμένο επεισόδιο όπως και αρκετά άλλα της γαλλικής σειράς "Les grands mythes" είναι αφιερωμένα στην ελληνική μυθολογία. Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στην Ελλάδα από τον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ3.


Δείτε το ντοκιμαντέρ της γαλλικής σειράς "Les grands mythes" αφιερωμένο στη Ψυχή:

Share on Google Plus

About kostas13

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου