Loïc Bruni: Νυχτερινό downhill με φωτισμό μόνο από ένα drone!


Ο κινηματογραφιστής Hadrien Picard συνεργάστηκε με τον παγκόσμιο πρωταθλητή downhill (2015) και γύρισαν το εντυπωσιακό βίντεο με τίτλο "Night Chase" που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

Όταν πέφτει το σκοτάδι δεν είναι απαραίτητο να σταματήσεις το ride. Απλά ρώτα τον Γάλλο βασιλιά του downhill, τον Loïc Bruni. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2015 αποδέχθηκε την πρόταση του filmer Hadrien Picard για να οδηγήσει το Demo του μέσα στο σκοτάδι για ένα εντυπωσιακό clip, το Night Chase.

Μάλιστα ο Bruni είχε στη διάθεσή του για το φωτισμό της πίστας μόνο ένα drone με φώτα Led το οποίο τον ακολουθούσε. Έτσι, όχι μόνο δεν έβλεπε καλά, αλλά η πίστα μπροστά του ήταν ολοσκότεινη καθώς το drone φώτιζε μόνο πάνω από τον Γάλλο.

Στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις πως γυρίστηκε το Night Chase και τι προβλήματα αντιμετώπισε ο φιλόδοξος filmer και ο τολμηρός rider.


Δειτε τον Γάλλο αναβάτη να κατεβαίνει την πίστα του στο Mandelieu-la-Napoule, μέσα στη νύχτα:


Δείτε πώς γυρίστηκε το Night Chase και τα προβλήματα αντιμετώπισαν ο κινηματογραφιστής και ο αθλητής:
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου