Κάκτοι ανθίζουν μέσα απο ένα υπέροχο βίντεο!

Οι κάκτοι είναι ακανθώδη φυτά, ιδιαίτερα ανθεκτικά σε δύσκολες συνθήκες, ενώ τα άνθη τους είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά αν και σπάνια να τα δούμε πάνω στα ακανθώδη φύλλα τους. Ωστόσο, στο βίντεο που ακολουθεί μπορούμε να απολαύσουμε την άνθιση των κάκτων Echinopsis , ένα μεγάλο γένος που αποτελείται από περίπου 180 είδη.

“Ενώ πολλοί τύποι κάκτων έχουν θαυμάσια λουλούδια, ελπίζω σύντομα να αποδείξω ότι η οικογένεια κάκτων Echinopsis κατέχει επάξια την πρωτιά”, αναφέρει ο δημιουργός του βίντεο. “Τα Echinopsis κυμαίνονται σε μέγεθος από τα μικρά (διαμέτρου 1- 2,5 εκ.) έως τα μεγάλα (διαμέτρου άνω των 8-20 εκ.) Και έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων – λευκά, ροζ, κίτρινα, κόκκινα, πορτοκαλί και πολλά άλλα”, συμπληρώνει εκείνος και μας προτρέπει να παρακολουθήσουμε το βίντεο, απολαμβάνοντας την άνθισή τους.


Δείτε το παρακάτω βίντεο:

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas13

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!