Ο Βιμ Βέντερς ζωντανεύει τους πίνακες του Αμερικανού ζωγράφου Εντουαρντ Χόπερ!


Δείτε το 3D κινηματογραφικό installation βίντεο που ετοίμασε ο Γερμανός σκηνοθέτης Βιμ Βέντερς για την μεγάλη έκθεση των έργων του Εντουαρντ Χόπερ που θα κάνει εγκαίνια στις 26 Ιανουαρίου και διαρκέσει έως τις 17 Μαΐου, στο Fondation Beyeler στην Ελβετία. Ο μεγάλος Γερμανός σκηνοθέτης δίνει ζωή στους πίνακες του Αμερικανού καλλιτέχνη μέσα από το υπέροχο βίντεο με τίτλο «Two or Three Things I Know about Edward Hopper».

Ο Βέντερς ζωντανεύει σ' ένα 3D film-installation τους διάσημους πίνακες του ζωγράφου Εντουαρντ Χόπερ μέσα από μια ταινία/ντοκιμαντέρ μικρού μήκους που δημιουργήθηκε για να συνοδεύσει τον καλλιτέχνη στο Fondation Beyeler της Ελβετίας που θα διαρκέσει από τις 26 Ιανουαρίου μέχρι τις 17 Μαΐου 2020. Από το «Ενας Αμερικανός Φίλος» (1977) και το «Παρίσι, Τέξας» (1984), μέχρι το «Το Τέλος της Βίας» (1997) και το «Don’t Come Knocking» (2005). Στο τρέιλερ του «Two or Three Things I Know about Edward Hopper» ο σκηνοθέτης μάς προσκαλεί να εξερευνήσουμε τον κόσμο του Εντουαρντ Χόπερ μέσα από ένα τρισδιάστατο ταξίδι.


Δείτε το βίντεο αφιερωμένο στον ζωγράφο Εντουαρντ Χόπερ:





ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου