UrbanAct: Mοναδική τοιχογραφία αφιερωμένη στα αδέσποτα ζώα σε κτίριο στον Βόλο!


Η ομάδα UrbanAct δημιούργησε μια νέα μοναδική τοιχογραφία με τίτλο «A day in a diary of a Voiceless» («Μία ημέρα στο ημερολόγιο κάποιου που δεν έχει φωνή»). Η τοιχογραφία είναι αφιερωμένη σε όλα τα αδέσποτα ζώα και απεικονίζει έναν σκύλο σε σώμα ανθρώπου να γράφει στο ημερολόγιο την καθημερινότητά του.

Η δημιουργία "A day in a diary of a Voiceless" του Ιταλού καλλιτέχνη Mattia Campo Dall'Orto έγινε στα πλαίσια του CityCall και είναι αφιερωμένη σε όλα τα αδέσποτα ζώα. Η τοιχογραφία έγινε σε κτίριο στο Βόλο απέναντι από το παλιό εργοστάσιο «Οινοπνεύματος» και απεικονίζει έναν σκύλο σε σώμα ανθρώπου να γράφει στο ημερολόγιο την καθημερινότητά του.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Mattia Campo Dall‘Orto: «Τι θα γινότανε αν μπορούσε ένας αδέσποτος σκύλος να μιλήσει; Τι γίνεται αν μπορούσε να γράψει ένα ημερολόγιο; Πόσες ιστορίες θα μπορούσε να πει; Ιστορίες για παγωμένες νύχτες, ζεστές ηλιόλουστες ημέρες, ατυχήματα και εκπλήξεις, ανθρώπους που νοιάζονται ή επιθετικούς ανθρώπους. Υπάρχουν τόσες πολλές άγνωστες ιστορίες που θα μπορούσαμε μόνο να φανταστούμε. Το έργο τέχνης αντιπροσωπεύει ένα σκύλο σε ανθρώπινο σώμα που γράφει σε ένα ημερολόγιο ή διαβάζει τις εμπειρίες του από το παρελθόν»

Στα εγκαίνια της τοιχογραφίας συμμετείχαν οι κάτοικοι της περιοχής, ο καλλιτέχνης, εκπρόσωποι της UrbanAct και η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου, οι οποίοι με την παρουσία τους ευχαρίστησαν τον καλλιτέχνη για το έργο του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου