Δείτε πως φτιάχνονται οι μπάρες πρωτεΐνης

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς φτιάχνονται οι μπάρες πρωτεΐνης; Το Insider μας έβαλε σε ένα εργαστήριο για να δούμε ολόκληρη την παραγωγική διαδικασία.

Για την ακρίβεια, βρήκαμε πώς φτιάχνεται μία συγκεκριμένη μάρκα, οι βρετανικές μπάρες πρωτεΐνης Grenade, που όμως κυκλοφορούν και στην ελληνική αγορά. Είναι άλλωστε από τις πιο γνωστές μπάρες διεθνώς με την παραγωγή τους να αγγίζει τις 1 εκατομμύριο μπάρες την εβδομάδα!

Η γνωστή εταιρεία δεν αποκάλυψε στο βιντεο την συνταγή της, την κρατανε ως επτασφράγιστο μυστικό. Στο εργοστάσιο βλέπουμε να ανακατεύεται το μίγμα στη μηχανή, πριν το απλώσουν σε ένα ιμάντα 80 μέτρων, για να προσθέσουν στη συνέχεια τα άλλα υλικά και στο τέλος η επικάλυψη σοκολάτας και οι ξηροί καρποί.

Μας δείχνουν όμως ότι πρόκειται για μία περίπλοκη διαδικασία, ενώ ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Alan Barratt, που εμφανίζεται στο βίντεο, μιλάει για το πόσο μεγάλη προσοχή δίνουν στη λεπτομέρεια, αναφέροντας το παράδειγμα μίας μπάρας τους για την οποία δούλευαν επί 17 μήνες ώστε να τελειοποιήσουν τη γεύση της. 


Δείτε το βίντεο:







ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου