Η κρυφή ζωή των μικροσκοπικών εντόμων σε ένα βίντεο


Ο Γαλλος Thomas Blanchard από τη Λυών είναι γνωστός για τα βίντεο του με θέμα τα λουλούδια και τη θαλάσσια ζωή, σε αυτό το βίντεο κατάφερε να κινηματογραφησει σε άριστη ποιότητα και με τη βοήθεια φωτισμού νέον την άγρια ζωή των μικροσκοπικών εντόμων.

Το Γενάρη του 2020 ο Thomas Blanchard βιντεοσκόπησε με κοντινά πλάνα μικροσκοπικά έντομα, όπως αλογάκια της Παναγίας, σαρανταποδαρούσες και ακάρεα και μας παρουσιάζει με λεπτομέρειες από τα έντομα και τα φυτά και αποκαλύπτει φοβερά μυστικά από τη μοναδική ικανότητά τους να συμβιώνουν αρμονικά. Απολαύστε την εντυπωσιακή μυστική ζωή φυτών κι εντόμων στο επίπεδο του μικρόκοσμου που τις περισσότερες φορές περνάει απαρατήρητος από τα ανθρώπινα μάτια.


Δείτε το βίντεο:







ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου