Rijksmuseum: Μάθε να ζωγραφίζεις όπως οι σπουδαιότεροι ζωγράφοι!


Το Rijksmuseum το κρατικό Μουσείο της Ολλανδίας που βρίσκετε στο Άμστερνταμ μας παραδίδει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα μέσα από το επίσημο κανάλι του μουσείου στο Youtube για να μάθουμε να ζωγραφίζουμε σαν πραγματικά μεγάλοι καλλιτέχνες.

Οι δάσκαλοι ζωγραφικής του Κρατικού Μουσείου της Ολλανδίας μέσα από διασκεδαστικά βίντεο μας μαθαίνουν τις τεχνικές σπουδαίων ζωγράφων όπως του Βαν Γκογκ, Ρέμπραντ, Βερμέερ και πολλών άλλων. Τα βίντεο της σειράς RijksCreative μας μαθαίνουν να ζωγραφίζουμε καθώς καθοδηγούν τον θεατή βήμα-βήμα και εξηγούν λεπτομερώς τις τεχνικές ώστε ακόμα και οι πιο αρχάριοι να μπορούν να τα παρακολουθήσουν.

Τα συγκεκριμένα βίντεο μπορούν να βοηθήσουν ακόμα και κάποιον που δεν ξέρει καθόλου να ζωγραφίσει, έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς σε βοηθούν να γνωρίσεις καλύτερα τις τεχνικές μερικών από τους σπουδαιότερους ζωγράφους. Απολαύστε αρκετά ακόμη βίντεο στο επίσημο κανάλι του Rijksmuseum στο YOUTUBE.

Μάθε να ζωγραφίζεις όπως ο Johannes Vermeer (1632-1675):

Μάθε να ζωγραφίζεις όπως ο Rembrandt (1606-1669):

Μάθε να ζωγραφίζεις όπως ο Vincent Van Gogh (1853-1890):

Μάθε να ζωγραφίζεις όπως ο George Hendrik Breitner (1857-1923):

Μάθε να ζωγραφίζεις όπως ο Barend Koekkoek (1803-1862):

Μάθε να ζωγραφίζεις όπως ο Pieter Cleasz (1597-1661):




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου