Follow the Fraser: Τρεις κορυφαίοι αναβάτες ΜΤΒ εξερευνούν την άγρια φύση του Καναδά


Ο Kyle Norbraten, ο James Doerfling και ο Tom van Steenbergen τρεις από τους κορυφαίους αναβάτες ΜΤΒ του κόσμου μέσα από την ταινία-ντοκιμαντέρ με τίτλο ''Follow the Fraser'' μας δείχνουν την ομορφιά της πατρίδας τους εξερευνώντας την άγρια φύση του Καναδά. Πάνω σε ένα mountain bike αναζητούν νέα μονοπάτια που δεν έχουν ανακαλυφθεί ακολουθώντας τον ποταμό Fraser από την ακτή Sunshine μέχρι την οροσειρά Sibola στη Βρετανική Κολομβία.

Το Red Bull TV μας παρουσιάζει μέσα από το επίσημο κανάλι της στο Youtube ολόκληρη την ταινία-ντοκιμαντέρ με τίτλο ''Follow the Fraser''. Ο James Doerfling, o Kyle Noordraten και ο Tom Van Steenbergen τρεις από τους κορυφαίους αναβάτες ΜΤΒ εξερευνούν τη φύση και ανακαλύπτουν ένα φοβερό πεδίο δράσης γύρω από τον Fraser River στον Καναδά. Μια εκπληκτική ταινία-ντοκιμαντέρ που χρησιμοποιεί το mountain bike σαν μέσο για να εκθειάσει την φύση του Καναδά προβάλλοντας όμορφα τοπία με εικόνες που σίγουρα θα σου μείνουν αξέχαστες.


Δες ολόκληρο το ντοκιμαντέρ Follow the Fraser: 





ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου