JUTLAND II: Ένα εντυπωσιακό timelapse που χρειάστηκε χρόνια για να γυριστεί!

Το παρακάτω εντυπωσιακό timelapse βίντεο χρειάστηκε χρόνια και κόπο για να γυριστεί. Ο Δανός φωτογράφος Jonas Hoholt χρειάστηκε τρία ολόκληρα χρόνια για να γυρίσει το εντυπωσιακό timelapse βίντεο με τίτλο “JUTLAND II – Breath of the Seasons”, τράβηξε πλάνα από 12 διαφορετικές περιόδους στη διάρκεια των τριών ετών για να αποκτήσει το υλικό που ήθελε για να δημιουργήσει το βίντεο.

Το εντυπωσιακό βίντεο Δανός φωτογράφου ονομάζεται “JUTLAND II – Breath of the Seasons” και τιμήθηκε με το “Vimeo Staff Pick”. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε και τρόπο με τον οποίο τα κατάφερε να το γυρίσει,ο Hoholt ανέβασε ακόμη ένα βίντεο που εξηγεί όλη τη διαδικασία και μπορείτε να το παρακολουθήσετε και αυτό παρακάτω.

Ό ίδιος ο Jonas Høholt δήλωσε: ''Οι ατελείωτες ώρες που ξόδεψα σε διάφορες τοποθεσίες με έκαναν να βλέπω και να νιώθω τις διαφορές και στις τέσσερις εποχές. Μου άνοιξε τα μάτια στο πόσο μοιάζει η φύση στον άνθρωπο. Η φύση παίρνει μία ανάσα και οι τέσσερις εποχές περνούν μπροστά από τα μάτια μας μέχρι να είναι έτοιμη για την επόμενη ανάσα και ξεκινάει όλο από την αρχή.''

Δείτε το βίντεο:



Δείτε πως γυρίστηκε το εντυπωσιακό timelapse βίντεο:
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου