Μοναδικές εικόνες από την χιονισμένη έρημο της Σαουδικής Αραβίας


Το «έστρωσε» για τα καλα στην έρημο της Σαουδικής Αραβίας ενώ η θερμοκρασία έπεσε στους μείον -2 Βαθμούς Κελσίου κάτι που είχε να συμβεί στην περιοχή εδώ και μισό αιώνα! Απολαύστε παρακάτω μοναδικές εικόνες από τη χιονισμένη έρημο καθώς ο συνδυασμός της λεπτής άμμου και του χιονιού δημιουργούν ένα υπέροχο σκηνικό, αν σκεφθεί κανείς ότι στην περιοχή δεν χιονίζει και τόσο συχνά.

Πρωτόγνωρες εικόνες κατεγράφησαν στην χιονισμένη έρημο της Σαουδικής Αραβίας! Η έντονη χιονοθύελλα σε πολλές περιοχές της σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες, είναι κάτι που είχε να συμβεί στην περιοχή σχεδόν μισό αιώνα! Επίσης έπεσε και έντονο χαλάζι στην πόλη Taif, ενώ το χιόνι κάλυψε και μεγάλες επιφάνειες στη νότια περιοχή Asir.

Οταν Αλγερινος ερασιτέχνης φωτογράφος Καρίμ Μπουσετάτα από την πόλη Άιν Σέφρα γνωστή και ως «Πύλη προς τη Σαχάρα», ειδε τους αμμόλοφους γύρω του να καλύπτονται από το χιόνι δεν έχασε ευκαιρία και αποτύπωσε με το φακό του το μοναδικό αυτό θέαμα.

Δείτε εικόνες από την χιονισμένη έρημο της Σαουδικής Αραβίας:





Δείτε τα βίντεο:






Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου