Το σπίτι των Αγγέλων: Ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ του Γιώργου Μαυρίδη για τα αδέσποτα!


Το "House of Angels - Το σπίτι των αγγέλων" είναι ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ του Γιώργου Μαυρίδη διάρκειας 48 λεπτών αφιερωμένο στην αληθινή ιστορία ενός κουταβιού που κακοποιήθηκε σκληρά από ανθρώπους! Στο ντοκιμαντέρ αποτυπώνονται οι ιστορίες εθελοντών και μας δείχνει πόσο δύσκολο είναι να μπορείς να φροντίζεις αδέσποτα σκυλιά σε ένα καταφύγιο. Την υπέροχη αυτή ταινία ανέβασε ελευθέρα στο κανάλι του στο YouTube ο Γιώργος Μαυρίδης, για να μας θυμίζει ότι στην ζωή τίποτα δεν μας χαρίζεται!

Η Τσίχλα το κουτάβι της ταινίας που κακοποιήθηκε σκληρά από ανθρώπους υιοθετήθηκε τελικά από τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος αποφάσισε την Παγκόσμια Ημέρα αδέσποτων ζώων (4 Απριλίου) να κυκλοφορήσει ενα οδοιπορικό του στην Ξάνθη και την Φιλοζωική οργάνωση για ανάπηρα σκυλιά «Αδεσποτούλια Ξάνθης». 
Ο Γιώργος Μαυρίδης με μια παρέα φίλων του από Θεσσαλονίκη ξεκινάει για Ξάνθη, με στόχο να ανακαινίσει την Φιλοζωική οργάνωση «Αδεσποτούλια Ξάνθης» ως αντάλλαγμα για το καλό που έκαναν οι άνθρωποι της και έσωσαν την Τσίχλα. Η ταινία αποτυπώνει ιστορίες εθελοντών και και μας δείχνει πόσο δύσκολο είναι να μπορείς να φροντίσεις αδέσποτα σκυλιά σε ένα καταφύγιο.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη αναφέρει: "Αυτό ήταν φίλοι μου το House of Angels. Ανέβηκε στο κανάλι μου στο YouTube – George Mavridis και θα μείνει εκεί για να το βλέπουμε ξανά και ξανά και να μας θυμίζει ότι στην ζωή τίποτα δεν μας χαρίζεται. Πρέπει να χαράζεις τον δρόμο σου και να προσπαθείς μέχρι να πετύχεις τον στόχο σου! Καλή προβολή και εύχομαι να σας αρέσει, να το αγκαλιάσετε και να το αγαπήσετε!"

«Το Σπίτι των Αγγέλων» του Γιώργου Μαυρίδη:






Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου