ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε την ύπαρξη UFO που παρενοχλούσαν πλοία του Πολεμικού Ναυτικού


Βίντεο με ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου ταυτότητας (UFO) να κάνουν βόλτες πάνω από Αμερικανικά πολεμικά πλοία στην Καλιφόρνια το 2019, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.Το Αμερικανικο Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι τα βίντεο που διέρρευσαν στο διαδίκτυο είναι πραγματικά και ότι τραβήχτηκαν από αξιωματικούς του πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Σε ιστορική επιβεβαίωση προχώρησε το Αμερικανικό Πεντάγωνο καθώς δήλωσε ότι τα βίντεο που ήρθαν στο φως και δείχνουν ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου ταυτότητας (UFO) να κάνουν βόλτες πάνω από Αμερικανικά πολεμικά πλοία στην Καλιφόρνια το 2019 είναι πραγματικά και τραβήχτηκαν από αξιωματικούς του πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Σε αυτά τα βίντεο φαίνονται μία σειρά από αντικείμενα σε σχήμα πυραμίδας να αιωρούνται πάνω από ένα καταδρομικό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Οι επίμαχες φωτογραφίες δείχνουν έξι ΑΤΙΑ σε σχήμα πυραμίδας να εμφανίζονται πάνω από τα πλοία του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια το 2019 ενω τα βίντεο που κυκλοφόρησαν τραβήχτηκαν από το προσωπικό του πλοίου. Το συγκεκριμένο υλικό συλλέχθηκε αργότερα από την ειδική μονάδα Unidentified Aerial Phenomena (UAP) και διέρρευσε στο διαδίκτυο απο τον κινηματογραφιστή Jeremy Corbell, υποστήριξε το Αμερικανικό Πεντάγωνο. Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δεσμεύτηκαν οτι μέσα στον χρόνο θα δημοσιοποιήσουν λεπτομερή αναφορά σχετικά με τα Α.Τ.Ι.Α. που εθεάθησαν τα τελευταία χρόνια.


Δείτε τα βίντεο:





Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου