Άστεγος γιορτάζει τα γενέθλια του σκύλου του με τον πιο γλυκό τρόπο!


Το γύρo του διαδίκτυού κάνει το παρακάτω συγκινητικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στις 7 Ιανουαρίου του 2022 και δείχνει έναν 25χρονο άστεγο τον Χοσέ Λουίς Μάτος από την Κολομβία, να γιορτάζει τα γενέθλια του σκύλου του με τον πιο γλυκό τρόπο!

Ο 25χρονος Χοσέ Λουίς Μάτος από το Ελ Πενιόν της Κολομβίας ευρύτερα γνωστός και ως Τσόκο είναι άστεγος και από την ηλικία των 10 ετων ζει ζητιανεύοντας σε εστιατόρια και κατοίκους της περιοχής. Στο βίντεο φαίνεται ο Τσόκο να κάθεται σε μια σκάλα μαζί με τα δυο σκυλιά του, τη Λούνα και τον Σάγκι και αυτά να φορούν καπελάκια γενεθλίων. Ο νεαρός βγάζει και κόβει μια τούρτα διακοσμημένη με δυο κεράκια και προσφέρει από ένα μεγάλο κομμάτι στους δυο πιστούς συντρόφους του αλλά όχι πριν τα αγκαλιάσει και τα φιλήσει με στοργή!

Η τρυφερή αυτή σκηνή έγινε viral καθώς συγκίνησε πολλούς χρήστες των social media και σύντομα δυο κάτοικοι της περιοχής ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν τον νεαρό άντρα, έτσι ο Τσόκο κατάφερε να μαζέψει αρκετά χρήματα και νοίκιασε ένα μέρος για να περνάει κάπου τη νύχτα μαζί με τα δυο του φιλαράκια. «Μπόρεσα να νοικιάσω ένα μέρος. Έχω κάπου να ξαπλώνω το κορμί μου, που είναι πολύ σημαντικό πράγμα» εξήγησε ο 25χρονος άστεγος «Συνάντησα τον Σάγκι στο πάρκο. Ο ιδιοκτήτης του ήρθε να τον ξαναπάρει, αλλά ο σκύλος άρχισε να περπατάει μαζί μου. Μετά τον πήραν ξανά, αλλά επέστρεψε κοντά μου» ανέφερε ο Τσόκο μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ.


Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου