Επιβίβαση σε αεροπλάνο εν ωρα πτήσης από δύο ριψοκίνδυνους Wingsuit Flyers!


Ενα απίστευτο εγχείρημα από δύο Wingsuit Flyers καθώς έκαναν Base Jump από την κορυφή του όρους Jungfrau στην Ελβετία! Πραγματοποίησαν το άλμα τους και στο τέλος κατάφεραν να καταλήξουν μέσα σε αεροπλάνο την ώρα που βρισκόταν στον αέρα! Ένα παράτολμο εγχείρημα από δύο ειδικούς του Base Jumping!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο της Red Bull με τίτλο «A door in the sky» τον Fred Fugen και Vince Reffet από τη Γαλλία γνωστούς και ως Soul Flyers, να πετυχαίνουν ένα απίστευτο εγχείρημα το οποίο εγινε viral! Πραγματοποίησαν Base Jump από την κορυφή του όρους Jungfrau στην Ελβετία ενός από τα υψηλότερα βουνά στην Ευρώπη πέταξαν για αρκετή απόσταση και στο τέλος κατάφεραν να καταλήξουν μέσα σε ένα αεροσκάφος Pilatus Porter κατά τη διάρκεια της πτήσης του. Το συγκεκριμένο επίτευγμα χρειάστηκε αρκετούς μήνες προετοιμασίας και περισσότερες από 100 δοκιμαστικές πτήσεις.


Δείτε το βίντεο:





Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου