Tupac: Ζωντανά στη σκηνή του Coachella Festival 2012

Το ολόγραμμα του Tupac Shakur εμφανίστηκε στη σκηνή Coachella Festival. Το κατά πολλούς μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ των Η.Π.Α έκλεισε ίσως με το πιο εντυπωσιακό happening στην ιστορία των μουσικών φεστιβάλ.

Ο κόσμος ακούγεται εκστασιασμένος καθώς εμφανίστηκε στη σκηνή το ολόγραμμα του Tupac Shakur, δίπλα του ο Snoop Dogg και μαζί τραγούδησαν το "2 of Amerikaz Most Wanted". Το τραγούδι αυτο κυκλοφόρησε το 1996 στο διπλό άλμπουμ του 2Pac, "All Eyez On Me" το γνωστο αυτό τραγούδι είναι γραμμένο από τον ίδιο τον Tupac, τον Snoop Dogg και τον παραγωγό και ράπερ Daz Dillinger. Ο Λεσέιν Πάρις Κρουκς όπως ήταν το πραγματικο όνομα του Tupac Shakur πυροβολήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1996 ενώ βρισκόταν σε δρόμο του Λας Βέγκας και έφυγε από την ζωή στο νοσοκομείο εξι μέρες αργότερα στις 13 Σεπτεμβρίου.

Δείτε την εμφάνιση του Tupac στο Coachella Festival: 





Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου