Αυτοκτόνησε μέλος των Killers



Νεκρός στην αυλή του σπιτιού του στο Λας Βέγκας βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα ο σαξοφωνίστας του συγκροτήματος Killers, Τόμι Μαρθ, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Ο Μαρθ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 33 ετών, είχε περιοδεύσει με τους Killers το 2008 και το 2009 και είχε συμμετάσχει στους δίσκους τους, «Sam's Town» και «Day & Age», ενώ θεωρείται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ηχητική εξέλιξη του συγκροτήματος. Σε γραπτή τους δήλωση, τα μέλη του συγκροτήματος ανέφεραν: «Χτες βράδυ, χάσαμε το φίλο μας Τόμι Μαρθ. Οι προσευχές μας είναι με την οικογένειά τουΛείπει ένα φως από τον ουρανό του Λας Βέγκας σήμερα. Καλό ταξίδι Τόμι». Τα αίτια που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου