Qute: Ένας… cute Text Editor!

Δημοσιεύτηκε από Constantinos

Επεξεργαστές κειμένου υπαρχουν πολλοί. Κάποιοι όμως ειναι ιδιαιτέρως ξεχωριστοί, ιδιαίτερα για ανθρώπους που ασχολούνται με κάτι παραπάνω η και για φοιτητές μα και προγραμματιστές.

To Qute είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου με markdown και υποστήριξη TeX που προφέρει προεπισκόπηση ανά παράγραφο, δηλαδή, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν εναλλαγή μεταξύ source και viewing.
Επίσης προσφέρει switchable θέματα με λεπτές εικόνες φόντου και font effects.
Διαβάζει και γράφει αρχεία απλού κειμένου χρησιμοποιώντας τη γλώσσα σήμανσης markdown για μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου και TeX σύνταξη για τύπους. Οι παράγραφοι χωρίζονται με κενές γραμμές.
Εχει προχωρήσει πιο πέρα από άλλους παρόμοιους επεξεργαστές όπως οι WriteRoom, Dark Room και WriteMonkey και ιδιαίτερα στο θέμα εμφάνισης και θεμάτων.

Προσφέρει ένα καλαίσθητο και πλήρως λειτουργικό περιβάλλον και εκτός από ανθρώπους που ασχολούνται με προγραμματισμό, χρησιμοποιείται ευρέως ως κειμενογράφος για κάθε είδους ασχολία ερασιτεχνική η επαγγελματική.

Δεν θα σας κουράσω άλλο. Αξίζει να τον κατεβάσετε και να τον δοκιμάσετε για οποιαδήποτε δουλειά σας που απαιτεί έναν κειμενογράφο. Ακόμα και για συγγραφή μεγάλων κειμένων, θεατρικών έργων η οτιδηποτε άλλο.

-Για να τον δοκιμάσετε η διαδικασία ειναι απλούστατη:
1. Θα τον κατεβάσετε: DOWNLOAD
2. Μόλις κατέβει θα τον αποσυμπιέσετε.
3. Ανοίξτε τον αποσυμπιεσμένο φάκελο και διπλό κλικ στο αρχείο με τ’ όνομα: qute και αμέσως θα τρέξει:



Να πούμε, ότι επισης διαθέσιμος για Windows και OSX. Ιστοσελίδα

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου