H νέα Φεράρι με 560χλμ/ώρα και 450 θέσεις

Όταν ο Πρόεδρος της Φεράρι και η Γαλική σιδηροδρομική εταιρία SNCF συνεργάζονται για να σχεδιάσουν ένα νέο τραίνο, μπορείτε να αναμένετε κάτι πολύ γρήγορο, πολύ ακριβό και πολύ κόκκινο. Το σχέδιο Italo έχει ανεπίσημα ονομαστεί "Ferrari Train" (το τραίνο Φεράρι) και έκανε τα πρώτα δρομολόγια στην Ρώμη την περσμένη Παρασκευή.

Η εταιρία ελπίζει να αλλάξει τον τρόπο που οι πελάτες αντιλαμβάνονται το αξίδι με το τραίνο ώστε να το κάνουν να μοιάζει σαν μια ρελασιτική εναλλακτική λύση στο αεροπορικό ταξίδι. Γαι παράδειγμα με μόλις 60 δολάρια μπορείτε να ταξιδέψετε σε μια πολυτελή δρεμάτινη θέση στην 'Smart' κατηγορία στην διαδρομή Ρώμης Μιλάνου, μια απόσταση 580 χιλιομέτρων που το τραίνο καλύπτει σε περίπου δύο ώρες σε πλήρη ταχύτητα. Δύο ώρες είναι περίπου ο ίδιος χρόνος που περιμένεις στις διαδικασίες ασφαλείας στα αεροδρόμια.



Αν αποφασίσετε να ξοδέψετε κάτι παραπάνω, μπορείτε να το κάνετε πιο εύκολο. Μπορείτε να αναβαθμίσετε την κράτηση σας για ένα τετραθέσιο ημι-ιδιωτικό σαλόνι καμπίνα με 470 δολάρια και υπάρχει και επιλογή της πρώτης θέσης με καμπίνες με παροχή δωρεάν κινητών τηλεφώνων. Σε όλους διατίθενται μπρίζες φόρτισης συσκευών και σύνδεση στο ίντερνετ σε όλη την διαδρομή, και σε μερικά τράινα υπάρχουν βαγόνια κινηματογράφοι όπου προβάλονται ταινίες πρώτης προβολής.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε αυτά τα νέα τραίνα, είναι ελαφρύτερα, πιο αποδοτικά, περισσότερο ήσυχα, ασφαλέστερα και 98% επανακυκλώμενα αν βρείτε τόσο μεγάλο κάδο. Και όπως όλες οι Ferrari , δεν είναι άσχημο στην όψι όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες.



ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου