Αυτογκall time classic!

Χρυσή σελίδα στην ιστορία των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων έγραψαν δυο ομάδες στην Ινδονησία. Έβαλαν συνολικά πέντε (5) αυτογκόλ, προσπαθώντας να χάσουν για να μη διασταυρωθούν με ομάδα της μαφίας!

Έστω μια φορά στη ζωή μας όλοι έχουμε κράξει δημοσιογράφο που ρώτησε παίκτη/προπονητή/πρόεδρο αν «στόχος είναι η νίκη». Και δίκιο είχαμε.

Ήρθε η ώρα όμως να ζητήσουμε όλοι συγγνώμη.

Γιατί δυο ομάδες στην Ινδονησία απέδειξαν ότι δε γίνεται μόνο να θες να χάσεις. Αυτό έχει ξαναγίνει. Γίνεται και να… συντρίψεις, αν χρειαστεί, τα προσχήματα ώστε να το καταφέρεις.

Στο παιχνίδι λοιπόν της PSS Sleman με την PSIS Semarang, ο νικητής θα διασταυρωνόταν με την Pusamania Borneo: Μια ομάδα, το ιδιοκτησιακό καθεστώς της οποίας συνδέεται άμεσα με τη μαφία.

Κάπως έτσι, οι τερματοφύλακες των ομάδων δε βρέθηκαν σε καλή μέρα. Αντιμετώπισαν μια σειρά ατυχιών. Και αφού έλαχε να δεχθούν πέντε συνολικά αυτογκόλ, η PSS Sleman πανηγύρισε (;) την πρόκριση στην επόμενη φάση…







ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου