Θαλάσσιο λιοντάρι επιτίθεται στην κάμερα

Ηταν μία συνηθισμένη μέρα και ο Κρις απολαμβάνει μια ειρηνική κατάδυση, με την κάμερα του, που χρησιμοποιεί για να τραβήξει υπέροχες εικόνες κάτω από το νερό, όταν ένα κοπάδι θαλάσσιων λιονταριών κολύμπησε προς το μέρος του και κάποιο από αυτά, αποφάσισε να τον... γνωρίσει καλύτερα.

Κολυμπώντας αρκετές φορές γύρω από τον Κρις απόφάσισε τελικά να κάνει την – όχι και τόσο φιλική- κίνηση του, ωστόσο ο δύτης έδρασε αστραπιαία και το έσπρωξε μακριά με το κοντάρι που κρατούσε, πριν το ζώο τον τραυματίσει, ενώ κατέγραψε τη στιγμή με την κάμερα του.

Οπως είπε ο ίδιος αργότερα, «μαντεύω ότι τα θαλάσσια λιοντάρια ταξίδευαν στον ανοιχτό ωκεανό και τα προσέλκυσε το κοπάδι με τα ψάρια που ήταν σε κοντινή απόσταση. Στην αρχή, φαινόταν σαν να ήταν απλά περίεργο και με πλησίασε, όμως ξαφνικά μου όρμησε με το στόμα του ανοιχτό. Δεν τραυματίστηκα, μόνο τρόμαξα λίγο στην αρχή, όμως το έσπρωξα μακριά με το κοντάρι κι εκείνο γύρισε στο κοπάδι του» περιγράφει.








ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου