Ντοκιμαντέρ των New York Times για την Αθήνα

«Τριάντα έξι ώρες στην Αθήνα» τιτλοφορούν οι New York Times το ντοκιμαντέρ που παρουσιάζουν στην ιστοσελίδα τους για την πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Όμορφες εικόνες και άνθρωποι «μιλούν» για την εποχή της κρίσης δίνοντας την αισιόδοξη εικόνα της πόλης, παρουσιάζουν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

«Μετά από χρόνια οικονομικής πίεσης, η αυτοπεποίθηση της Αθήνας και η δημιουργικότητα ανθίζει ξανά» αναφέρει το συνοδευτικό κείμενο.

Κάποια νέα καταστήματα κάνουν την εμφάνισή τους και η ζωή γεμίζει τις πλατείες. Το ντοκιμαντέρ αναφέρεται στο Μουσείο της Ακρόπολης και την περίοπτη θέση που έχει ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου αλλά και στις ελληνικές νοστιμιές που αξίζει κάποιος να γευτεί.

Δείτε παρακάτω το ντοκιμαντέρ εδώ

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου